Kuivasilmäisyyden kartoitus

By | Yleinen | No Comments

Miten kuivasilmäisyyttä tutkitaan ja hoidetaan?

Koska silmän pinnan riittämättömästä kosteudesta aiheutuvan kuivasilmäisyyden syitä, aiheuttajia ja myös sairauksia on todella paljon, ei ole olemassa yhtä patenttilääkettä kuivasilmäisyyden hoitoon. On tärkeää tietää mistä kuivasilmäisyys johtuu, joten kunnollinen mikroskooppinen tutkimus on välttämätöntä oikeanlaisen hoidon löytymiseen.

Lisätietoja Optiplus+ kyynelklinikalta

linkki Kuivasilmäisyyskartoitukseen?

ProGolf –linssi tekee pelaamisesta nautinnollisempaa –

By | Yleinen | No Comments

Paras näköratkaisu aikuisgolfareille –  OPTI+optikolta!

Tietous auringon UV-säteilyn haitoista ja linssivärien hyödyistä pelaamiseen on tavoittanut golfpiirit

ilkka-rokala
Golfkierroksen aikana valaistusolosuhteet vaihtelevat ajankohdan ja vuodenajan mukaan runsaastikin. Auringonpaiste, tuuli ja silkka reippailu ulkoilmassa vaikuttavat silmiemme toimintakykyyn, vaikka varsinaista näönkorjaustarvetta ei olisikaan.

Vähemmän tiedostettua on auringon säteilemän, korkeaenergisen sinisen valon aiheuttamat riskit. Haitallisinta on lyhytaaltoinen ja korkeaenerginen 380 – 430 nm:n sini-violetti säteily, joka läpäisee parhaatkin tavalliset aurinkolasilinssit. Altistuminen sini-violetille säteilylle voi lisätä riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan, jossa keskeinen näöntarkkuus heikkenee ja tarkka näkeminen estyy. Runsaasti ulkona aikaansa viettäville golffareille silmien suojaaminen auringonvalon haitoilta onkin yksi tärkeimmistä terveyteen liittyvistä haasteista.

Golffissa hyvä näkö on monien osien summa

Erityisen haastavaa golfnäkeminen on pelaajille, jotka tarvitsevat arkinäkemiseen moniteholinssit. Moniteholinsseillä tavoitellaan luonnollista näkemistä niin etäisyyksien kuin näkökentän suhteen. Tämänlaatuinen näönkorjaus on vaikea toteuttaa golf-urheilun vaatimuksia vastaavaksi. Tiiausalueella tarvitaan etäisyyksien arviointi- ja pallonseuraamiskykyä, greenillä kontrastien ja kaltevuuskulmien erottaminen on tärkeää. Lisäksi tuloskortin täyttäminen ja erilaisten näyttöjen käyttö on miellyttävämpää kun lähinäkeminen on helppoa.

Arkimonitehojen ongelmia golfissa voivat olla esim. näkökentän kapeus ja vääristymät puttilinjaa valittaessa, pallon seuraamiseen vaadittava kaukonäkö sekä kontrastin puute autereisella säällä.
Myös piilolasein tapahtuvalla näönkorjauksella on golfissa haasteensa. Usean tunnin kierros ulkoilmassa voi kuivasilmäisyyteen taipuvaiselle golffarille olla kivulias kokemus ilman silmien ulkoista kosteuttamista.

pro-golf-linssin-ominaisuudet

Silmälasilinssi, joka on tehty aikuisgolffaajia varten

Opti+optikkosi tarjoama UUTUUS – ProGolf –linssi – on suunniteltu täysin golfin vaatimuksia silmällä pitäen. Linssi valmistetaan pääsääntöisesti BlueStop-materiaalista joten niissä on 100% UV-suoja ja ne leikkaavat 100- 80% silmälle vahingollisimmasta auringon säteilemästä sinisestä valosta. ProGolfit tarjoavat sinisen valon suojan ainoana golflinssinä maailmassa! Linssin erikoishionta vastaa golfkentän vaatimuksiin tarjoamalla tiillä vaadittavan hyvän kaukonäön, erittäin luonnollisen näkemisen putatessa sekä riittävän lähinäön tuloskortin täyttöön ja Golf-apsien käyttöön.

Jotta jokaisella golffarilla olis mahdollisuus kokea ProGolf-näkemisen edut, me Opti+optikot olemme hinnoitelleet uutuutemme erittäin maltillisesti. Itseasiassa saat pelaamisen nautintoa lisäävät lasit ProGolfeina jopa edullisemmin kuin useimmat moniteholasit. Haluamme aidosti tarjota sinulle mahdollisuuden hankkia erityisesti pelaamista varten sopivat erikoislasit!
ProGolf -linssien kaikissa olosuhteissa toimiva oranssiin vivahtava väri ja sinistä valoa leikkaava materiaali parantava kontrastinäkemistä. Pelikumppanin draivin lentorataa on vaivatonta seurata ja pallo löytyy paremmin. Greenillä putin tähtäyslinjaan vaikuttava maaston kaltevuus ja jopa ruohon kasvusuunta on helposti arvioitavissa.

Arkilinsseillä joudutaan joskus ”nyökyttelemään” mukavan tarkkuusalueen löytämiseksi ja lyöntihetkellä ja pään liike voi johtaa lyönnin kaartumiseen yli halutun linjan. Pallon helppo näkeminen ProGolf -linsseillä auttaa säilyttämään pään oikean asennon ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia kaiken tasoisilla golffareilla.
Aina ei peli kulje ja tie greenille kulkee bunkkerin kautta. Hiekan pöllytessä ProGolf –linssien kovapinnoite vähentää naarmuuntumisriskiä. Ja jos aurinko paistaa sivusta, ProGolf -linssien heijastamaton sisäpinta estää valon koukkausyrityksen silmiin.

Jos ProGolf -linssien monipuolisissa olosuhteissa toimiva sävytys ei riitä tarvitsemaasi häikäisyn poistoon, voit hankkia ProGolfit BlueStop -materiaalista valmistettuina myös tummempina aurinkolaseina tai valaistusolosuhteiden mukaan reagoivasta Drivewear-materiaalista valmistettuina. Oli valintasi kumpi vain, sinulla on aina Ostoturva ProGolf -laseillesi. Ostoturva antaa sinulle 100% tyytytyväisyystakuun näkemiseesi. Jos kadotat ProGolfisi tai ne särkyvät korjauskelvottomiksi, saat Ostoturvan ansiosta Opti+optikoltasi uudet, samanlaiset golflasit puoleen hintaan. Ostoturva on voimassa vuoden ajan ostopäivästä lukien.

Maksuaikaa ostoksillesi

By | Yleinen | No Comments

Joustavampi tapa maksaa

Jaa maksusi osiin – 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

Tilin edut

  • Tilin avaaminen on maksutonta ja luottoa voi käyttää heti.
  • Tiliin ei sisälly vuosimaksua.
  • Luotto on jatkuva ja sitä voi käyttää myös tulevissa ostoksissa.
  • Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit valita ostoksillesi sinulle sopivimmat maksuajat useista eri maksuvaihtoehdoista.
  • Valittavanasi on esimerkiksi 6 kuukauden koroton ja kuluton maksuvaihtoehto.

Et maksa mitään ostoksen yhteydessä. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

silmalasit_resursbank_osamaksulla

Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike. PL 3900, FI-00002 Helsinki | www.resursbank.fi
Asiakaspalvelu: 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi